Dorena vom Tübinger Tor

Dorena vom Tübinger Tor

 

Kleur:  Zwartblond
Geboortedatum: 22-02-2017
Heupen: HD A – Norbergwaarde 40
Ellebogen: ED-vrij
Ogen: PRA-vrij
           ECVO-mei 2021

        Portret Dorena vom Tübinger Tor

 

Dorena is een vrolijke dame die graag bij je wil zijn, met je wil werken en ook graag wil helpen als zij denkt dat het nodig is. Gaat mee op vakantie, in hotel of caravan. In een restaurant hebben mensen vaak niet in de gaten dat er een hond bij is. Dat maakt haar een  graag geziene gast. In het bos loopt zij los, waar het mag en negeert daar veelal andere honden. Ook hardlopers en fietsers kunnen in het bos of op straat zonder  problemen langs haar op.

Met Dorena trainen is een plezier op zich. Met geduld alles aanleren, maar wat er goed is geleerd, blijft ze ook zo doen. Dat geldt ook voor haar eigen geleerde spelletjes, die houdt ze ook goed vast. Dorena heeft bij MHSV- gehoorzaamheid tot en met GG1 doorgetraind en bij Kringgroep Randmeren NBVH getraind voor het VZH-diploma. IGP1 in Rosmalen gehaald en IGP2 op eigen club in Almere.

MERLIN vom Haus LUKA en KAJA vom HAUS LUKA

Merlin vom Haus Luka is de vader van Dorena en heeft BH (VZH), ZTP (gedragstest), Speurhond1 en IPO3 (IGP3) behaald. Het is hond met fijn karakter die ook altijd  zijn baasjes op vakantie vergezeld. Voor exterieur heeft Merlin een V2 gehaald. HD-A1, Ogen-vrij, Hart-vrij.

Moeder is Kaja vom Haus Luka. Kaja was een mooie, lieve teef, helaas in 2020 overleden.  Zij heeft BH (VZH), IPO2 (IGP2), SPr3 en ZTP (gedragstest) behaald. HD-A1, Ogen-vrij, Hart-vrij.

De gehele stamboom van Dorena vindt u in het menu of uitgebreid met foto’s van de voorouders op:

https://nl.working-dog.com/dogs-details/6077051/Dorena-vom-Tubinger-Tor

Dorena von T:ubinger Tor in het bos